coolcousins -
Hjem Add oss Formspring Facebook Twitter Instagram Mail

Om Oss

  • 29.06.2012kl.04:29
  • 0

Frida:

Jeg ble født en sommerdag 6.juni, 1999. Jeg var den førstefødte. Gjennom oppveksten har jeg opplevd mye rart, hatt mange fobier, krysset mine grenser, lagd minner, you name it.. Jeg husker ikke særlig mye fra da jeg var liten, men noe husker jeg. Da jeg var to år, ble jeg storesøster til en liten gutt, han fikk navnet Fredrik. Jeg ble storesøster igjen når jeg var 5år, til lille Hanna som ble født i 2005. I april 2011 kjørte jeg, mamma og Hanna til Oslo/Hamar, Husker ikke helt, for og hente en liten valp. Det var en liten Cavalier King Charles Spaniel som den dag idag heter Linus Aslan. Han het egentlig ''Lie's Prins Aslan'' og var lederen i kullet, noe vi merker, han er en sta, slu liten gutt, akkurat som søskene sine.

Jeg er veldig sta, har humørsvinginger, snill, litt for omtenksom, alt for overfølsom og ''lat''.

Jeg var ei sta lita jente, skulle gjøre ting selv og ble fort ''sur'' hvis noe ble feil. 

Jeg begynte i 1.klasse i 2005, da var jeg 6år gammel. Skolen gikk fint og greit helt opp til 4.kl, da begynte det og skje ting. Det ble de såkalte ''jenteproblemene'' som alle skoler har(tror jeg). Og jeg slet med og finne noen og være sammen med. Jeg hadde søskenbarnet mitt, Isac, som jeg var sammen med. Jeg fikk et godt forhold til gutta, og synes fortsatt det er mye gøyere og være med gutter enn jenter, men det er jo så. Jeg er jo med jenter fordi. Jeg kom tidlig i puberteten, noe som fikk de andre til og stille spørsmål, noe som jeg syntes var ukomfotabelt. Jeg skulket dusjinga i gymmen, gjorde ikke som læreren sa på svømminga slik at jeg fikk kjeft fordi jeg ikke fulgte reglene og slikt. Etter hvert så kom jo de andre jentene etter og da ble ting mere normalt. Etter noen tunge år så har nå det siste halvåret av sjuende klasse vært FANTASTISK. Jeg har funnet mine, og de andre sine. 

Min drøm er og bli Skuespiller og artist. Jeg vil også åpne et senter for jenter og gutter som sliter med depresjon, dårlig selvtillit og selvskading. Jeg vil reise rundt i verden og se hvordan de andre har det og besøke de som bor i Africa og Haiti og slikt.

 
Elise:

Jeg ble født 27. Februar 1999. Jeg ble født på haukland sykehus i bergen klokken 17:35. Jeg ble godt tatt i mot av min mor og far og min søster som heter Karoline. Hun ble født i 1997. Vi flyttet til trondheim da jeg bare var 4 uker gammel. Jeg vokste opp og da jeg var 5 år gammel fikk jeg en lille bror som fikk navnet Sindre. Vi er i dag 5 i familien. Jeg har gjort mye i livet mitt og oppveksten som jeg angrer på og jeg liker ikke og snakke om det. Jeg kaller meg selv litt for fjortis noen ganger.

Skolen begynte jeg på i 2005. Jeg hadde mange venner. Da jeg skulle begynne i 2.klassen flyttet vi til USA i California for og bo 1 år. Pappa måtte jobbe der 1 år og da ble vi med. Jeg lærte meg engelk fort og trivdes. Jeg fikk fort en bestevennine som het Erica og hun snakker jeg fortsatt med på skype. Jeg sliter ikke på skolen men jeg liker ikke og jobbe. Hater matte og liker ikke tanken på matte engang. Jeg begynner i 8 ende til høsten og da har jeg tatt Spansk til fremmed språk. Jeg kom ikke så tili i puberteten. Det var mange som kom før meg men når jeg hadde kommet i puberteten gikk det fort. Nå er jeg en av de som har kommet lengst.

 

Jeg vil helst jobbe med barn når jeg blir stor. Jeg skal aldri jobbe på noe med lege eller sykehus og gjøre. Jeg begynner og skrike bare jeg hører ordet sprøyte eller skal ta en sprøyte. Mamma og mormor mener jeg skal bli artist og begynne i kor men jeg liker ikke og synge forran ukjente og mange folk. 

Jeg har reist mye. Jeg har vært mange plasser i værden  og alle sier at jeg ikke har behov for og være missunerlig vis noen skal dra en plass jeg ikke har vært. Jeg har vært i California, Holywood, Los Angles, Thailand, New York og mange flere som jeg ikke kommer på i farten. Den 18. Juli reiser jeg til Florida der jeg skal være i 3 uker.

 

Min drøm er og reise til plasser der barn trenger hjelp og se hvordan de har det. Nesten samme som Frida men det er det jeg helst vil. Jeg fikk mer lyst til og hjelpe folk etter jeg har sett slutten på soul surfers. Det er en bra film og anbefales sterkt. 

BILDER KOMMER SENERE!

 
hits